Bedandbreakfast 2 Witte Katers

Voorzieningen
De B & B is voorzien van alle gemakken, zoals serviesgoed, een koffiezetapparaat en een waterkoker om thee te zetten. Verder vindt u er handdoeken en washandjes, en allerlei leesmateriaal en spelletjes om uzelf te vermaken, als u geen zin heeft om TV te kijken, welke ook aanwezig is. In de zomermaanden kunt u ook gebruik maken van de kleine koelkast die aanwezig is. De B & B is daarnaast voorzien van een prachtige ouderwetse 2-persoons bedstee, die de mogelijkheid heeft om aan alle zijden geopend te worden d.m.v. louvredeuren, zodat het helemaal niet klein of benauwend overkomt. (voor vervolg klik op pijl rechts)

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S
Wij dekken de bedden niet standaard met donskussens, in verband met mensen die evt. allergisch kunnen zijn, maar als u ernaar vraagt, dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze donskussens. Verder is er een ochtendjas aanwezig voor de uitstapjes naar uw eigen prive douche- en toiletruimte. (voor vervolg klik op pijl rechts)

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S
Deze toiletruimte is ook voorzien van grootmoeders wastafel e.d., maar is tevens van alle luxe voorzien, zoals een haardroger, licht bij de spiegel om te scheren en een kacheltje voor de evt. verwarming in de wintermaanden. Wij bieden tevens gratis Wifi. Wij verhuren een heren- en damesfiets en ook een 3–persoons Canadese kano, die u via de mooiste vaarroutes door de weerribben brengt.

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S

FOTO'S